Hollands Venetie Tocht

Op 19 augustus 2018

HOLLANDS VENETIË TOCHT

Deze fietstocht staat jaarlijks gepland op de voorlaatste zondag van augustus.
Bij deze 17eeditie zal opnieuw een bijzondere gast zijn/haar medewerking
verlenen na o.a. Leontien van Moorsel in 2011, Gert Jacobs in 2012 en Moniek Kleinsma in 2015en Renate Groenenwold in 2016en Theo de Rooy in 2017.

Deze tocht voor sportievelingen én recreatieve deelnemers wordt georganiseerd door RTV Steenwijk in samenwerking met de Rotaryclubs Steenwijk en Steenwijk-Regio.

Vertrek en aankomst bij Fletcherhotel Steenwijk
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden.

Voor de meer recreatieve fietser zijn er de tochten van 35km of 50 km, met de mogelijkheid voor enkele toeristische tussenstops(vertrektijd: 10.00 –12.00 uur)

De routes laten u kennis maken met het fraaie Steenwijkerland, Nationaal
park 'De Weerribben & De Wieden' en natuurlijk met het Venetië van het Noorden, Giethoorn.

De opbrengst van dit evenement, wordt besteed aan een goed doel.
Onderweg worden diverse versnaperingen uitgedeeld aan de deelnemende fietsers. Alle routes zijn gepijld.

Voor meer informatie klik hier

Om in te schrijven klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.