KickBikeTocht 40km

Op 03 juni 2018

Zondag 3 juni organiseer ik een recreatieve steptocht in de driehoek Ermelo, Kootwijk en Staverden, de kleinste stad van de Benelux.
We starten om 10.00 uur vanaf camping de Haeghehorst, Fazantzlaan 4 in Ermelo.
De route gaat van Ermelo naar Garderen via Caitwickerzand naar Kootwijk en via Kikvaartbosch naar Uddel.
We vervolgen onze weg van Uddel naar Staverden en daarna gaan we via de Ermelo’s Heide terug naar de camping.

De route van 40 km gaat geheel over geasfalteerde paden.

Deelname is geheel voor eigen risico!

Als je mee wilt steppen stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.