Flipjes Toertocht

Op 28 juli 2018

Wilt u zelf een mooie fietstocht door de regio maken?
Dat kan! Op de racefiets, de step of elektrische fiets. Het maakt niet uit hoe. Wij hebben verschillende afstanden voor u, zo kiest u wat bij u past.
U bent verzekerd van kwaliteit en veiligheid.
Onze toertochten hebben de hoogste beoordeling

Flipjes Toertocht is vanaf 2012 door de Nederlandse Toer Fiets Unie beloond met 3-sterren.
Daarmee is het in 2018 één van de weinige toertochten met deze bijzondere status.
Over een uitdagend en afwisselend parcours door het Rivierengebied,en de Veluwe zetten we drie nieuwe gepijlde routes uit over de afstanden 85, 115 en 170 km. De 4e route van 45 km kunt u rijden met een routebeschrijving op papier of net als de overige routes via een GPX bestand. In de route zijn diverse gelegenheden opgenomen, waar men de benen kan strekken en de inwendige mens kan versterken. De inschrijving bevindt zich bij start.
Bij de Start & Finish en kunnen deelnemers gebruik maken van een uitstekende kleed- en douche gelegenheid.
Na afloop zorgen we ervoor dat u in ons gezellige wielercafé rustig kunt napraten onder het genot van een bord pasta van het huis en bovendien vertonen we de verrichtingen van ‘onze jongens’ in de Tour de Franceng van de Nederlandse Toerfiets Unie.

Voor meer informatie klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.