Biks Fietsweekend

Van 26 mei 2018 tot 27 mei 2018

Kom ook op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 een weekend lang fietsen en genieten in en om Hilvarenbeek.

Geniet van onze mooie routes, van het mooie Brabantse landschap, van de bossen en de heide en niet te vergeten van de Brabantse gezelligheid.
Kom fietsen maar kom vooral genieten.

Steppers zijn van harte welkom op dit 2 daagse evenement.

Lekker dicht bij ook voor de Belgische steppers!

Voor alle informatie klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.