West-Vlaanderens Mooiste

Van 23 augustus 2018 tot 26 augustus 2018

Aan de hand van de verschillende fietstochten die West-Vlaanderens Mooiste biedt, kunnen deelnemers tussen 23 en 26 augustus per fiets ontdekken wat de provincie West-Vlaanderen te bieden heeft.
Wegfietsers en mountainbikers krijgen de kans om heel wat unieke plaatsen te bewonderen.

Vanuit Roeselare als hart van de provincie verkennen de verschillende tochten van West-Vlaanderens Mooiste elke keer opnieuw een ander deel van het West-Vlaamse land.
Langs fietsvriendelijke wegen krijgen deelnemers de kans om natuur, cultuur en historisch erfgoed te ontdekken.
Met tochten van 25 tot 150 kilometer vindt iedereen een tocht op maat.

Op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus zal het bestaande fietsknooppuntennetwerk dienst doen als leidraad voor tochten met een thematische insteek zoals ‘Het jaar van Odiel’ (100 jaar geleden won Rumbekenaar Odiel Defraye de Tour de France, nvdr.) of ‘150 jaar kanaal’.
Zaterdag 25 augustus loopt een bewegwijzerde route doorheen de streek rond Ieper en het Heuvveland en zondag 26 augustus wordt de omgeving tussen Roeselare en het bosrijke Beernem aangedaan.

Daarnaast komen ook mountainbikers op zaterdag en zondag aan hun trekken.
Land- en boswegen in combinatie met technische gedeeltes en voor het eerst geopende zones bieden bikers een heuse ontdekkingstocht, met afstanden tot 80 kilometer.

Alle informatie over West-Vlaanderens grootste fietsevenement vind je op de website van West-Vlaanderens mooiste.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.