3e Bloesemtocht

Op 22 april 2018

Bloesem-step-tocht 2018

Het steppen in Nederland blijft groeien en wij proberen het alle deelnemers naar de zin te maken.

Dit jaar zullen we een tweetal nieuwe routes van 25 kilometer en 40 kilometer uitzetten die we volledig begeleiden. Daarnaast zal een 'GPX Challenge' van 65 kilometer worden uitgezet. Deze route is bij uitstek geschikt voor de gevorderde stepper die graag het eigen tempo bepaald.

Voor meer informatie ga naar de website van Steppen in de Betuwe

 


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.