1e Wintertocht 2018

Op 11 november 2018

1e Winter step-fietstoertocht seizoen 2017 - 2018

Hallo allemaal, we hebben er weer zin in- of aan, zoals ze dat elders in het land plegen te zeggen.
We hebben voor deze eerste wintertoertocht het plan maar eens opgevat om het Land van Heusden en Altena eens een stukje te doorkruisen.
In dit jaargetijde is dat nog goed te doen en is er nog veel moois te zien, als je er oog voor hebt natuurlijk.

We gaan een van onze grote rivieren 2x oversteken op 2 manieren en komen over mooie slinger dijkjes met prachtige dijkhuisjes.
Na de eerste oversteek van de rivier komen we in een streek die hoofdzakelijk agrarisch is dus de mogelijkheid bestaat dat er wegen bij zijn die niet helemaal schoon zijn maar dat vinden we niet erg toch?, daar wordt gewerkt voor ons klontje suiker in thee of koffie.
Hier komen we ook voor het eerst door Babyloniënbroek, een plaatsje van maar 1 straat dat we jullie niet willen onthouden.

Onderweg, halfweg de route, is er de niet meer weg te denken warme hap die wordt verzorgd door onze vrijwilligers Joke, Anja en Johan.
Zij hebben toegezegd ook deze 13e editie weer klaar te willen staan voor ons en ons te voorzien van een natje en een droogje onderweg. Waarvoor nu al onze dank!

Zoals gebruikelijk blijven we tot aan de rustpost bij elkaar en kan er na de warme hap lekker doorgestept worden voor diegene die zich daartoe geroepen voelen.
Bij de start (meldtafel) liggen de route beschrijvingen
vanaf de rustpost, klaar die u zo mee kunt nemen.
Wilt u liever rustig blijven toeren, dat kan ook want er is altijd iemand van de organisatie bij de achterste groep.

Dan rest mij alleen nog door te geven dat we gewoon weer om 10.00 uur starten bij sporthal DE SLAGEN Gaard 2 te Waalwijk, de meldtafel open is vanaf 9.15 uur, het inschrijfgeld € 5,00 bedraagt en de mensen van de sporthal de koffie dan klaar hebben.

Voor direct inschrijven klik hier


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.