1 ste Gouden Carolus toertocht

Op 07 oktober 2018

1 ste Gouden Carolus toertocht

De Gouden Carolusroute start en eindigt aan Brouwerij Het Anker.
Via het knooppuntennetwerk fiets je onder andere langs de groene plekjes in het Zennegat, Het Broek en het Vrijbroekpark.
Onderweg kan je zelfs even halt houden in de whiskystokerij van de brouwerij, ondergebracht in een 17de-eeuwse familiehoeve in Blaasveld.

Toegankelijk voor fietsers en steppers
afstand : 58 km start om 9:30 u of verkorte versie 27 km start om 12u (laatste 17 km samen met de lange versie)
via knooppuntenroute met 4 stops tijdens de lange tocht en stempelkaart ( 3 stempels van deelnemende horecazaken geven recht op een unieke Gouden Carolus drinkbus)

1ste stop na ongeveer 9 km bij ‘Zennegat’
2de stop na ongeveer 24 km bij ‘De kleine heide’ ( id buurt vd stokerij)
3de stop na ongeveer 40 km bij ‘het Vissershuis’ ( stop samen met de steppers van de korte route)
4de stop na ongeveer 50 km bij ‘ t'Brughuizeke’

Consumpties in de stopplaatsen zijn op eigen kosten. De Brouwerij Gouden Carolus trakteert de deelnemers 1x onderweg en bij aankomst op de brouwerij met een drankje.

Deelname is gratis
Inschrijven voor 10/9 door te SMSsen naar 0476/879882 of via pb op Facebook ‘de Carolussteppers’


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.