Toertocht Kromme Rijnstreek 2018

Op 22 september 2018

In Houten wordt jaarlijks in september de week van het Hospice georganiseerd.
Een week van activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Hospice Kromme Rijnstreek.

Tijdens die week vindt de Toertocht Kromme Rijnstreek plaats op zaterdag 22 september 2018.
Deze toertocht met fietsafstanden van 20, 40, 70, 100 en 140 km wordt georganiseerd door de WTC Houten┬┤80 samen met
de Houtense Skate- en Schaatsvereniging en Rotaryclub Houten Castellum.

Voor skaters zijn er tochten van 7, 10, 20 en 40 km. De routes zijn geschikt voor inline skating.
De uitgepijlde tocht voert door het prachtige landschap van de Lek, de Kromme Rijn en de Utrechtse Heuvelrug.
Op deze dag is het Fort Honswijk, onderdeel van de Hollandse Waterlinie, opengesteld voor bezichtiging en opgenomen als pauzeplek in de routes van alle afstanden vanaf 20 km. Voor de 100 km en 140 km routes is er een eerste pauzeplek bij fietscafe de Proloog in Amerongen.

Voor meer informatie klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.