Zeeuwse Rijwiel en Toer 4 daagse

Van 24 juli 2018 tot 27 juli 2018
Bij Omnium

Zeeuwse Rijwiel en Toer 4 daagse, GOES.

In 2018 wordt de Fietsvierdaagse Zeeland voor de 30e keer gereden van 24 t/m 27 juli.
U kunt starten van 08.30-13.00 uur.

Voorinschrijven kan op 23 juli 2018 tussen 14.00 en 16.30 uur in het Omnium

Ter gelegenheid van dit jubileumjaar zijn er extra stempelposten met verrassingen.
Die verrassingen zijn alleen bestemd voor deelnemers met een geldige stempelkaart.

De deelnemers die 3 of 4 dagen deelnemen aan de fietsvierdaagse krijgen een extra attentie van de Provincie Zeeland na inlevering van de stempelkaart.

Voor meer informatie klik HIER.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.