Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'

Van 07 augustus 2018 tot 10 augustus 2018
Bij Laren

Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'

U kunt dagelijks kiezen uit wisselende routes van ca. 30 (gezins/kinderroute), 45 en 60 kilometer.

In verband met de belangstelling voor de 45 kilometerroute wordt deze gesplitst.

Op deze wijze wordt het onderweg nog rustiger en kunt u nog meer van de schitterende omgeving genieten.

Wij hebben het zo voor u georganiseerd dat het mogelijk blijft elke dag een andere route te kiezen.

De routes brengen u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland.

Natuurlijk kunt u gedurende de gehele route genieten van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen en elk jaar nemen wij ook een vleugje Twente mee.

Enkele weken voor de start plaatsen wij een korte beschrijving van de verschillende routes op de website.

Klik HIER voor alle informatie.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.